Dreco Steigerbouw is een jong, dynamisch en ervaren bedrijf uit Lo-Reninge, gespecialiseerd in de montage van stellingen. We brengen onze steigers met eigen vervoer ter plaatse, monteren ze volgens de regels van de kunst en demonteren ze na afloop.

Dat doen we voor bouwbedrijven, aannemers, schilders en gevelwerkers, maar ook voor particulieren. Voor nieuwbouw en renovatie. In Oost- en West-Vlaanderen.

Steigerbouw voor bouw en industrie
Onze specialisatie is het plaatsen van stellingen voor de bouw en de industrie. We nemen daarbij het volledige project in handen: van het transport over de montage tot de demontage. Bij de opbouw van de steigers voorzien we alle wettelijke buitenleuningen, buitenkantplanken, interne ladders en eventuele binnenleuningen.

Stellingen voor nieuwbouw en renovatie
We verhuren ook los materiaal, zoals loopbruggen, takels, rolsteigers, daksteigers en randbeveiligingen. Zowel aan professionele aannemers als aan particulieren.

Verkoop van steigers
We kiezen resoluut voor de topkwaliteit van de steigers van het Duitse merk Layher.

 

 

 

Onze troeven

  1. Snel werfbezoek
  2. Vrijblijvende offerte
  3. Snelle plaatsing
  4. Eigen transport
  5. Correcte prijzen

Eigen transport

We brengen alle onderdelen van je stelling ter plaatse met ons eigen vervoer. Afhankelijk van de werfomstandigheden schakelen we het juiste voertuig in. Zo beschikken we over een vrachtwagen met Palfinger-kraan en een vrachtwagen met oprijrampen.

Is de werf niet toegankelijk met een vrachtwagen? Dan brengen we een heftruck of kniklader mee.

 

Montage

De plaatsing van de steigers gebeurt altijd door onze eigen mensen. Zij kennen ons materiaal en krijgen de instructies uit eerste hand.

We monteren zowel de stelling zelf als alle leuningen, ladders en kantplanken.

Vóór elke montage komen we samen met de klant naar de werf. Tijdens dit bezoek bespreken we alle details voor de montage.

 

Demontage

Ook de demontage gebeurt door onze eigen mensen.

Bij het afbreken van de stelling werken ze snel, veilig en voorzichtig. Schade aan pas afgewerkte gevels vermijden we te allen tijde.

Tijdens de demontage, vullen we eventuele verankergaten zorgvuldig of werken we de aangetaste verflaag bij.